Λίγα λόγια για toLED.gr

          Το toLED.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά που ειδικεύεται στον φωτισμό τεχνολογίας LED. Το eShop μας έχει σχεδιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ευκολότερα τα προϊόντα που ψάχνετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

           Με γνώμονα λοιπόν την ταχύτερη και βέλτιστη εξυπηρέτηση σας μπορείτε απλά να προσθέσετε τα προϊόντα σας στο καλάθι αγορών και να ολοκληρώσετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας χωρίς να χρειάζεται η δημιουργία λογαριασμού χρήστη πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Επίσης δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για την εξόφληση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία της αντικαταβολής και να πληρώσετε με μετρητά στην πόρτα σας κατά την παραλαβή από την εταιρία κούριερ. Ακόμα μια υπηρεσία που προσφέρουμε με στόχο την ακόμα πιο άμεση επικοινωνία – εξυπηρέτηση σας είναι η υπηρεσία της ζωντανής επικοινωνίας μαζί μας μέσω του ενσωματωμένου Live Chat. Στείλτε μας το μήνυμα σας και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο.

           Η ομάδα πωλήσεων και υποστήριξης του toLED.gr αποτελείται από νέους ανθρώπους που διαθέτουν :

  1. Άριστη γνώση στον τομέα των τελευταίων τεχνολογιών φωτισμού και ιδιαίτερα των προϊόντων LED για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε.
  2. Υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας
  3. Όρεξη και ενθουσιασμό για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο πριν όσο και μετά την αγορά των προϊόντων
  4. Oμαδικό πνεύμα για να σας παρέχουν με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες μας

          Στο κατάστημα μας θα βρείτε πάνω από 30.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Το toLED.gr συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς LED.