Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές φωτισμού ανάλογα με την δικές σας ανάγκες.

Κατανοούμε ότι τα κτίρια είναι πολύ περισσότερα από μπετόν και σίδηρο, γι’ αυτό χρησιμοποιούμε το φως για να δημιουργήσουμε χώρους που είναι άνετοι, ευέλικτοι και όμορφοι. Αλλά ο καλός σχεδιασμός φωτισμού δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς φαίνονται τα πράγματα. Έχει να κάνει με το πώς σε κάνει να νιώθεις.

Το φως επηρεάζει θεμελιωδώς την ζωή μας. Επηρεάζει τους καρδιακούς ρυθμούς μας και κρίσιμα πράγματα όπως η κορτιζόλη (η ορμόνη του στρες), η μελατονίνη (η ορμόνη του ύπνου), η σεροτονίνη (σε κάνει χαρούμενους) και η βιταμίνη D (σημαντική για υγιή οστά, δόντια και μύες).

Ο όμορφος σχεδιασμός φωτισμού και η ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία συνδέονται  μεταξύ τους, γι’ αυτό η έμφαση του στούντιο μας είναι το «ζωντανό φως».  Διατρέχει όλα όσα κάνουμε. Χρησιμοποιώντας λιγότερα, εξοικονομώντας περισσότερα, καταναλώνοντας προσεκτικά.  Κάθε σχέδιο φωτισμού, κάθε εξάρτημα, κάθε λαμπτήρας που διέρχεται από το Lighting Design Studio του toLED.gr εξετάζεται. Η βραβευμένη υπηρεσία μας ειδικών κατασκευών φωτισμού,  θα διασφαλίσει ότι το έργο σας θα προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επικοινωνήστε για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας στο Σχεδιασμό Φωτισμού.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή φωτιστικών σε ειδικές διαστάσεις και μεγέθη, κατάλληλα για ξενοδοχεία – καταστήματα – οικίες κ.λ.π

Οι έμπειροι τεχνικοί μας δημιουργούν χειροποίητα φωτιστικά με βάση το ξύλο, το αλουμίνιο, το σίδερο , το γυαλί η και συνδυασμό τους κατασκευασμένο στα μέτρα σας.

Συμβουλευτείτε το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας ώστε να βρείτε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε αυτό που χρειάζεται ο χώρος σας. Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τεχνική και αισθητική τους.